Estimades famílies,

Com ja sabeu, l'AMPA del nostre institut s'ha tornat a posar en marxa des del curs 17-18.

Són molts els esforços que hem hagut de fer per deixar-ho tot enllestit i ara si, ja ens posem a treballar.

   L'objectiu d'aquesta AMPA, com la de tots els centres educatius, és proporcionar a les famílies un lligam constant amb la direcció del centre, i aquesta es realitza a base de reunions periòdiques amb l'equip directiu de l'institut per tal de fer propostes, reclamacions, preguntes i tot allò que ens serveixi per millorar el dia a dia dels nostres estudiants i la nostra actuació com a pares i mares.

   Per una altra banda, els associats a l'AMPA comptem amb un enorme ventall de descomptes que molts comerços del poble ens ofereixen. (mireu l'apartat Col•laboradors i trobareu la relació de tots aquests comerços i les condicions que ens fan).

   Alhora també organitzem xerrades, tallers i activitats que ens semblen interessants tant per a les famílies com per als mateixos estudiants; i donem suport econòmic i laboral a totes aquelles demandes que ens arriben per part del centre per poder tirar endavant projectes interessants.

   La nostra intenció també és ajudar als alumnes a guanyar diners per a les seues sortides més importants i ajudar-los en totes aquelles activitats que ens reclamin.

Però sobretot, ser de l'AMPA ens apropa a totes les parts implicades en l'educació dels nostres fills i filles. Així doncs, amb aquesta tasca tan important, tots i cadascú de vosaltres sou necessaris.

Contem amb vosaltres.
Bon estudi a tothom.